menu

Award

榮獲2021韓國 K-Design Awards 室內設計大獎 WINNER

By K-DESIGN2021年08月08日觀看次數:349次
榮獲2021韓國 K-Design Awards 室內設計大獎 WINNER

在嚴峻的疫情之下,感謝 2021年 韓國K-Design Award 評審團肯定,極簡辦公空間(Simple Design Office) 榮獲 WINNER 獎項。

今年K-Design Award設計大獎,共收到來自全球26個國家、3087份的參賽作品,約11%的參賽作品被來自8個國家29位的評審團選為獲勝者。

--
韓國K-DESIGN位列「亞洲三大設計獎」之一,由韓國發起K-Design Award為國際級的重要獎項,通過優秀的設計實現創意的具體化,並以擁有國際視野的專家評價作為評審,選出最理想、富有創意的設計方案。K-Design重點關注實際市場的價值,而無關乎造型本身的簡單或複雜性。其評審團隊由來自韓國、中國、美國、日本、紐西蘭、新加坡、法國、義大利、波蘭、菲律賓等不同國籍的專家及資深講師組成,藉由發現專業的設計理念,遴選出優秀的設計作品。


Project Name: Simple Design Office

Company: Simple Design Studio

Location of Project: Taiwan, Hsinchu

Description:

The design team followed the main design idea of this project ”open, clear, connected” and created a 2-story undivided open space office area. The whole area was applied with a grayscale special coating. On the 1st floor, there is a semi-open reception counter with an extending wooden floor that matches out with an industrial style steel frame ceiling to build up a multi-functional space. You can brew a cup of coffee at the kitchen island and rest on the sofa aside with a wide log conference table. This is an area where people can easily sit and talk, interact, inspire or be inspired by each other, enjoy the relaxing atmosphere and create more possibilities. When you set the seats, it becomes a multi-functional conference briefing area where people can have seminars or workshops and feel free to share their thoughts. When you lower the projection screen down and turn on the 7.1 channel Hi-Fi speaker, it becomes a private theater. The 2nd floor is an exclusively workplace focusing on work only. By using the transparent compartments to connect the open office area, you can have a clear view of all the external scenes at the same time. Feeling the connection of the greenery outside the window and yourself, let your inspiration grow with the wind blow and born with the sun rise.
The space is mainly focused on the ideas of ”open, clear, connected” creating a 2-story open space office. The 1st floor is a multi-functional area including meetings, presentations and theater...etc., where people can easily sit and talk, enjoy the relaxing atmosphere and create more possibilities. The 2nd floor is a workplace that has a clear view through the transparent compartments. Feeling the connection of the greenery outside, let your inspiration grow with the wind blow and born with the sun rise.

榮獲2021韓國 K-Design Awards 室內設計大獎 WINNER
SEE ALSO 推廌文章
loader