menu

Award

榮獲 2021 美國 MUSE Design Awards 金獎

By MUSE Design Award2021年05月01日觀看次數:76次
榮獲 2021 美國 MUSE Design Awards 金獎

感謝 2021 美國 MUSE Design Awards 評審團肯定,作品 【Tranquility】獲得 金獎 肯定. 獲獎作品官方連結: Tranquility

--
Since 2015, the MUSE Design Awards are given to the outstanding designers, praising their creativity and innovation in architectural, interior, fashion, transportation, product, packaging, lighting, concept, and landscape designs.
隸屬於國際獎項協會International Awards Associates(IAA)的重點設計賽事Muse Design Awards,集結全球跨領域設計思維,以發掘全球設計繆思為宗旨,成就未來設計新潮,經過重重評選,最終僅有具備頂尖美感與概念的作品,才有機會獲得

特製的「謬思女神雕像獎盃」,因而吸引眾多設計者爭相角逐,期盼攀上成就新高峰,成為「設計界的謬思」!

 

Taiwan   |  2021   [MUSE Design Awards Gold Winner] Tranquility  Entrant Company  |  Simple Design Studio  Category | Interior Design  Sub-Category | Residential

 


The construction is by the Touqian River‘s riverbank of Zhubei City. The sight outside the window is the vast sky and the endless river with the warmth from the sunlight and the shivering river. When the spring wind blows, the river starts to glow, we can feel a piece of vibrancy. As to the inside of the mansion, the clients prefer a square-shaped and straight line with elegant ornaments. Furthermore, the main color of the house is modest but still warm so that we can feel a sense of peace when stepping in. The mansion is located by the riverside of Zhubei City. You can see the vast green grasslands and endless river water from the windows, moreover, if gazing further, the whole city will show itself to you. Therefore, the nature of ink drafting has become the building’s inherent advantage and highlight. In response to this view, the designer has built the space with upright and foursquare lines and gentle, neat colors. Also, the designer has painted the TV semi-wall with special paint so as to turn the open study room into a transparent, bright space. In addition, connecting the living room and the open study with a double-load corridor so that the TV wall is used as a partition. At the end of the corridor, a glass window is used to separate the bedroom from another so as to extend the views and lights. In order to build a simple and methodic space, the designer has got rid of the door knots and replaced all of them with sliding doors or slanted ones so that the space is much more commodious visual. Moreover, the straight lines that the designer has managed setting forth the core concept of the architecture, tranquility, as the promising ambiance fitting into nature.

SEE ALSO 推廌文章
loader